29.9.2011

Essie - Topless & Barefoot

Löysin tovi sitten tän ihanan ujon, hennosti mansikkaisen suklaapirtelön värisen Essien lakan Myllyn Apteekin alelaatikosta, jossa kaikki tuotteet oli 5 euroa per kipale. Seuraavana päivänä saman kokoiset lakat oli taas 6 e/kpl. Pieni ero, mut kyllä maistu makoisalta! ;)

Topless & Barefoot näytti pullossa hieman epäilyttävältä, ja mietinkin huolella, viitsinkö vitostani siihen tuhlata. No onneksi viitsin, se on meinaan aivan ihana! Kuvasta ei välity oikea värisävy, mut voin kertoa, et tää on eka nudelakka ever, joka sopii mun kalpeille käsilleni kuin lokit torille. :)

Näyttääpä vähän kuolleelta. :D
Kynsillä / On my nails: Essie: FBBC :: 2 x Essie: Topless & Barefoot :: Seche Vite

Sain äsken siivoiluni tältä päivältä loppuun, ja kerkesin tulla vähän täällä käymään ja lukaisemaan muutamat postaukset läpi. Vitsi mikä rikkaus blogit on! Ja aika rikkaus elämässäni on sekin tyyppi, joka huomenna illalla tänne saapuu... :)

Mut näihin tunnelmiin, oikeesti mulla on kova ikävä blogia jo, mut nyt nää kurssihässäkät ja muut on jatkaneet tätä taukoa, kyl mä kuitenkin vielä palaan! Ainakin kynsilakkojen merkeissä jollei muuten. ;) Huomenna ois työturvallisuuskoulutus, ja onneks tarkistin osoitteen, olisin meinaan lähtenyt aivan väärälle puolelle kaupunkia... Ei muuta ku måt sängen (eller någon?!)!

2 kommenttia:

  1. This is the perfect nude for you. I have yet to find my perfect nude.

    VastaaPoista
  2. nicelyvarnished: Thanks! I think so too. :) I thought I would be too pale for all nudes, but luckily am not. Hope you'll find yours!! :)

    VastaaPoista