14.8.2011

Uusi huulipuna hakusessa

Olen tässä noin vuoden sisällä oppinut paremmin käyttämään huulipunia, ja nyt mielessä kaihertaisikin uuden hankinta, vähän niin kuin s...sss...syksyn lähestymisen kunniaksi (tai loppukesän ratoksi, miten haluaa ajatella ;))!

Ajatuksissa olisi vähän laadukkaampi, joko Make Up Storen tai M.A.C:in puna, joista kummastakaan mulla ei ole mitään kokemuksia vielä. Nouseeko teillä jompi kumpi merkki suosikiksi? Tai jokin aivan muu? Hampaani ovat kellertävään taittuvat, joten kovin punaisia punia en mielelläni käytä (ja siis käyttäisin mielelläni, kun vain voisin), liian oranssitkaan eivät mielestäni sovi.

Tässä muutama näytöllä hyvältä näyttävä tapaus:
Make Up Store - Blush (lemppariehdokas!)
Make Up Store - Summer (too orange?)
Make Up Store - Crown (too baby pink?)
 Lipstick
M.A.C - Saint German (ei mikään helpoin väri, mut hottis!)
 Lipstick
M.A.C - Pink Nouveau (helpoista väreistä puheen ollen... ;))
Mmm... Musta tuntuu, et meen tekemään parempaa tuttavuutta noiden kanssa ihan luonnossa ennen kuin alan herätellä vakavampia aikeita mistään syvemmästä suhteesta. Niin ja juu, tuli tässä nyt vielä mieleeni, et näiden Lip Tintien kanssa tahtoisin päästä kanssa jutustelemaan kivoja ihan kahden kesken...

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint - 03 Pink Princess
Max Factor - Lipfinity Lasting Lip Tint
Semmosta!

P.S. Rakas äitiliinini saattoi ratkaista synttärinviettopulmani - enää tarvitsee vain haastatella erästä anonyymia siskohenkilöä idean mahdollistamiseksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti