13.8.2011

Voi vitsit!!

Mä ratsastin eilen!!! 8) Alla ensin ujona mutta sitten jo rentoutuneena yhteistyökumppanina oli ripauksen vajaa 170 cm herra D (mäkin rentouduin jossain vaiheessa), mentiin ensin sänkipeltokentällä omistajan ohjeistuksessa, ja lopulta (omistajan otettua pojasta ylimääräiset mehut pois) kaksistaan pieni maastolenkki (ravattiinkin vähän pari kertaa!), oli NIIN siistiä! :) Vitsit kun oisin saanut siitä vielä kuvan, otin vaan pari kuvaa itestäni ennen ratsaille menoa, mut ne ei ole välttämättä mitään julkaisukelpoisinta matskua. :D Täst tää taas lähtee!

Mulla on myös sopimus vanhaan työpaikkaani, et tallitöitä vastaan pääsen ratsastamaan. JEE! :)

Hassuinta tuossa eilisessä oli, et ei tuntunu hassulta olla satulassa taas. Oon omassa ratsastushistoriassani mennyt lähinnä vaan poneilla, joten jännäsin vähän, et mitä jättiloikkia tuo tumma komistus ottaa. Mukava yllätys (ja omistajan mukaan suoranainen harvinaisuusherkku) oli se, että herralla oli tosi mukava käynti (ravipätkissäkin kevensin melko helposti), kuten myös kuulemma muutkin askellajit isoksi hevoseksi. Ja veikkaisin että ylipäätään minkäänlaiseksi kavioeläimeksi.

Minä ja D.
Nyt meen jatkaan kynsihuoltoa, kaupassakin ois kiva käydä, mut joku saatto eilen vähän juhlia, ja on nyt jotenkin väsynyt... Palataan! :)

P.S. Voihan rotta, synttärit kuukauden päästä eikä vieläkään selkeitä (tai ylipäätään paljon mitään) suunnitelmia niiden suhteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti